Változatos, nagyhalakban gazdag halállomány várja a horgászat szerelmeseit a több mint 5 hektárnyi Völgyhídi halastavaknál. A Völgyhídi Viadukt átadásával egy időben a Kőröshegyi Széchenyi Zsigmond Vadászkas- tély felújítási munkálatai is befejeződtek. A kastélyhoz tartozó 32 hektáros birtokon, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 és fél hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot ked- velő sporttársakat. Az évek során rendszeresen frissített, nagy halakban gazdag halállománnyal várjuk Önt is, hogy nálunk jusson a legnagyobb élményfogásához. A tò átlagmélysége 2 méter, agyagos-homokos fenékviszonyok uralkodnak. A tórendszerbe telepített halak közt ponty, amúr, csuka, afrikai harcsa, süllő, fogas, ke- szeg, kárász egyaránt megtalálható, így garantáltan változatos fogásban lehet része.

Változatos, nagyhalakban gazdag halállomány várja a horgászat szerelmeseit a több mint 5 hektárnyi Völgyhídi halastavaknál.
A Völgyhídi Viadukt átadásával egy időben a Kőröshegyi Széchenyi Zsigmond Vadászkas- tély felújítási munkálatai is befejeződtek.
A kastélyhoz tartozó 32 hektáros birtokon, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 és fél hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot ked- velő sporttársakat.
Az évek során rendszeresen frissített, nagy halakban gazdag halállománnyal várjuk Önt is, hogy nálunk jusson a legnagyobb élményfogásához.
A tò átlagmélysége 2 méter, agyagos-homokos fenékviszonyok uralkodnak.
A tórendszerbe telepített halak közt ponty, amúr, csuka, afrikai harcsa, süllő, fogas, ke- szeg, kárász egyaránt megtalálható, így garantáltan változatos fogásban lehet része.