Jelentkezés:

A június 12-ei páros horgászverseny eredménye a következő:
Összetettben és a 3. szektorban egyaránt 1.helyezett lett 132,35 kg hallal Szél Gábor és Faragó Sándor páros.
Összetettben 2. helyezett és 2. szektorban 1. helyezést ért el a Talum Zsolt-Kárpáti József páros 107,25 kg hallal, valamint a legnagyobb halat is ők fogták (6,6 kg).
Összetettben 3. helyezést és a 3. szektorban 2. helyezést ért el Zsigmondi Mihály és Szanyi-Nagy Zsolt 59,6 kg hallal.
Az 1. szektorban 1. helyezett lett Szandányi Levente és Démuth Pál lettek, a 2.helyezettek pedig a Szalai Csaba és Horvát Árpád páros.
A 2. szektorban a 2. helyezést az Alföldy Zsolt-Kanalas István páros szerezte meg.
Gratulálunk a helyezetteknek és győzteseknek.

A hétvégi 24 órás horgàszverseny ismét halban gazdag volt, az első szektorban 317.4 kg , a màsodik szektorban 324.3 kg halat fogtak, így az összfogàs 641.7 kg volt. A versenyt az első szektorban horgàszó Zsigmond Mihâly, Szanyi-Nagy Zsolt páros nyerte 142.45 kg-al, 12 amúrt, 13 pontyot ès 17 afrikai harcsát csaltak horogvègre. A második helyezett a 2. szektorban horgàszó Kajári Balàzs-Sallai Géza lett 101.5 kg-al. A 3. helyezést Domonkos Ármin ès Hornyik Henrik szerezte meg 70 kg-al, a 4. pedig 60.8 kg-al Farkas Richárd ès Csóka Róbert lett. A legnagyobb halakat, egy 5.9-os amúrt a Zsigmond Mihâly, Szanyi-Nagy Zsolt páros illetve egy 5.9 kg-os harcsàt a Horvàth Kàroly-Seregèly Gàbor fogtàk. Gratulâlunk mindenkinek. 

A jelentkezés lezárult ! 

A szombat éjszakai első páros horgàszverseny sikeresen lezajlott, az összfogás 736.05 kg lett. Az első helyen 139.55 kg fogàssal Farkas Richàrd ès Csóka Róbert végzett. A màsodik helyet 74.55 kg-al Zsigmond Mihàly ès Szanyi Nagy Zsolt szereztèk meg, a harmadik pedig 51.8 kg-al Horvàth Attila és Szabó Andràs lettek. A legnagyobb halat, egy 8.2 kg-os amúrt, Csóka Róbert ès Farkas Richárd fogtàk. Nagyon gratulálunk a helyezetteknek ès a győztesnek.

A július 5-ei verseny nagyon jó hangulatban zajlott, mindenki elégedett volt a tóval és a halállománnyal. 55 versenyző mérte össze tudását. Az összfogàs 288,35 kg volt, így az àtlagfogás 5,24 kg. A szektorok első helyezettjei lettek díjazva. Az első helyezett 38.85 kg-al Faragó Sándor lett, a 2. helyezett 23,9 kg-al Bacsi György, a 3. helyezett 21.25 kg-al Horvàth Attila, a 4. helyezett pedig 15.65 kg- al Török János lett. A legnagyobb halat (6.1 kg-os amúrt) Vörös Gyula fogta. Nagyon gratulâlunk a győzteseknek és a helyezetteknek. Köszönjük a részvètelt.

Fotóalbumok a horgászversenyről

Korábbi horgászverseny beszámoló

A versenyzők a sorsolás után elfoglalták helyeiket. Családok, baráti társaságok, sporthorgászok érkeztek a versenyre. Nagy örömünkre szolgált, hogy rögtön az első versenyen ilyen sokan vettek részt.

A tó körül a segítőkkel együtt 100-an lettünk 8 órára. Az etetés után elkezdődött a verseny. A verseny közben folyamatos mérlegelés volt. Az elején nehezen ébredtek fel a halak, néhány kapás volt, de a déli szél nem könnyítette meg a versenyzők dolgát. Azért időközben egyre több kapás volt, a győztesnek sikerült 22 kg-nyi halat fognia. Fél 1-kor dudaszó jelezte a verseny végét, majd ezt követte a végső mérlegelés. 

Az eredményhirdetésben a következő kategóriákat díjaztuk:
Felnőtt kategória halak össztömege, 1.,2.,3. helyezett, felnőtt kategória legnagyobb hal és ifjúsági kategória 1. helyezés halak össztömege. A verseny után megvendégeltük a részvevőket egy finom gulyásra, amit mindenki jóízűen elfogyasztott. Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy eljött az első versenyre. Nemsokára megrendezésre kerül a 2. verseny is, addig is görbüljön.

A helyezettek:

Ifjúsági kategória halak össztömege szerinti 1. helyezett Kövér Gábor Olivér lett.
Felnőtt kategória halak össztömege szerint 1. helyezést ért el Zsiga Gàbor, 2. helyezett Horváth Attila ès a 3. helyezett Tóth Mérei József lett.
Felnőtt kategóriàban legnagyobb hal kategóriàban 1. helyezett Tóth Norbert lett 5 kg-al.

Fotóalbum a horgászversenyről

2020 – Köröshegyi Halastavak